Tjenester

STRATEGI, MARKEDSFØRING & RÅDGIVNING
VI ØNSKER Å HJELPE

Våre tjenester

Rådgivning og konsulentvirksomhet

Vi tilbyr ekspertise og innsikt som hjelper deg med å optimalisere din digitale strategi som fører til flere og bedre kunder.

service-new-01
service-img-2
Digital annonsering

Digital annonsering blir stadig mer attraktivt og nødvendig innen domenet digital markedsføring. Effektiv annonsering resulterer i kontinuerlig og umiddelbar synlighet.

Leadsgenerering

En nettside uten trafikk har liten verdi. Ved effektiv trafikk- og leadsgenerering skaper bedriften en strøm av nye avtaler. Dette er essensielt for å overleve med dagens høye konkurranseintensitet.

service-img-3
conversion-optimization-new
System- og konverteringsoptimalisering

Ved gjennomføring av system- og konverteringsoptimalisering går vi inn i sømmene av systemene og «pusser dem opp» fra innsiden. Dette innebærer installeringer av relevante plug-ins, piksler, verktøy, lead-magnets, samt bedring og korrigering av systemene slik at de fungerer bedre.

Sosiale medier

Ved effektiv bruk av sosiale medier kan virksomheten deres få et forsprang, samt engasjere kundene og målgruppen deres på en billig og effektiv måte. Sosiale medier er smarte plattformer å være synlige på og er dermed gode arenaer å formidle budskap og innhold effektivt.

social-media-new
afectium
Foto og videoproduksjon

Det er liten tvil om at video er en effektiv måte å formidle innhold på nett. Video fremstiller levende bilder som oppleves som både virkningsfullt og spennende for dem som ser på. En god video spiller på hele følelsesspekteret, noe som gjør at den både blir gripende og engasjerende.

KOM I KONTAKT

Kontakt oss

VÅR ADRESSE

Friends at Work, gründerhuset hi5, Storgaten 30-32
3126, Tønsberg.
kontor@afectium.no

to top button