Om oss

MISJON, HISTORIE & VISJON
HISTORIE

Offensiv startup

Afectium AS har siden januar 2018 levert kvalitetssikrede digitale markedsføringsløsninger for økt salg og omsetning til små- og mellomstore bedrifter. Vår ekspertise omfatter systemer som bidrar til økt trafikk, flere leads og salg gjennom skreddersydde løsninger. Automatiserte prosesser bidrar til økt lønnsomhet for våre kunder. Sammen med våre klienter har vi bidratt til bredere eksponering og større engasjement knyttet til deres virksomhet.

Ekspertise innen digitale prosesser, samt gjennomføringsevne for høyere resultat er selve drivkraften som skiller oss fra våre konkurrenter. Som konsulentbyrå kan Afectium AS bistå med rådgivning innen fagfeltene; automatisering, leadsgenerering, digitalt salg og optimalisering av systemer. Ved behov bidrar vi med komplett gjennomføring av alle overnevnte tjenester.

MISJON
Vi ligger i forkant
feature-img-2

Vi i Afectium AS er lidenskapelig opptatt av å hjelpe norske bedrifter med ekspansjon av deres virksomhet. Gjennom strategisk tilstedeværelse, aktiv synlighet og analytisk tilnærming skaper vi målbare resultater.

Som eksperter på området kjenner vi markedstrendene godt, noe som medfører at vi til enhver tid ligger i forkant. Dette resulterer i høy kvalitet i alle ledd av strategisk inbound markedsføring.

MENNESKENE

Møt teamet

Lars-Christian-Thune

Lars Christian Thune

Daglig leder & digital markedsfører

Lars Christian Thune

Lars Christian har mange års erfaring med digitalt salg og markedsføring. Han har gjennom sin karriere jobbet med aktører som Bavaria båt, Get Accept, Asker Næringsforening, Aktiv og Nordvik Eiendomsmegling, for å nevne noen. Lars har bred erfaring innen områder som markedspenetrasjon, utvikling av markedsstrategier, dataanalyse og forretningsutvikling. Med metodikker innen automatisering, leadsgenerering, digitalt salg, optimalisering av systemer og strategiarbeid innen markedsføring, vet han nøyaktig hvordan han skal hjelpe selskaper med å vokse og bygge sterke merkevarer.

Martine-Granly (1)

Martine Granly

Digital markedskonsulent

Martine Granly

Martine har gjennom omfattende utdannelse,opparbeidet seg inngående kompetanse på områder som sosiale medier, konverteringsoptimalisering, analyse av markedsaktiviteter, innholdsproduksjon, i tillegg til utredning og utarbeidelse av strategier for markedsføring i inn og utland.

Stine Engebretsen

Stine Engebretsen

Grafisk designer og SoMe-ekspert

Stine Engebretsen

Stine er en allsidig og kreativ sjel med bred erfaring i yrket. Hun er grafisk designer i bånn og har lang fartstid som markedsfører i kjøpesenterbransjen og jobbet tett med kjeder og butikker gjennom tiår. Med sitt blide vesen og store engasjement jobber Stine med hele spekteret innen markedsføring og trives å være med på hele prosessen fra strategi til utførelse.

PORTEFØLJE
Noen av våre klienter
feature-img-4

For våre klienter gjennomfører vi arbeid av ulikt omfang. Arbeid innen blant annet videoproduksjon, analyse og optimalisering, annonsering og komplett konstruksjon av digital markedsstrategi . Vi ser frem til å hjelpe deg med å ta din digitale strategi til neste nivå.

ANBEFALINGER

Kundeomtaler

Lars Christian og Afectium AS har fungert som rådgiver for Møtebooking Norge AS i forbindelse med utarbeidelse av strategi på digitale plattformer. Lars Christian er svært kompetent innenfor faget sitt, og har vist en imponerende evne til å sette seg inn i vår målgruppe og behov.

alexander
Alexander Selheim Møtebooking Norge AS, CEO

Afectium marketing AS og Lars kom med flere gode idéer som vi har tenkt å bruke. Han hjalp oss med å skissere ut en tilpasset digital strategi og gjorde også digital annonsering, noe som medførte til at vi fikk flere salg.

Benjamin F2
Benjamin F. Andersen Pysjn AS. CEO

Vi har jobbet tett sammen med Lars Christian og Afectium gjennom en periode hvor vi blant annet fikk litt bistand og innspill til forbedret digital strategi samt effektiv annonsering på Facebook. Dette ga gode resultater og gjorde at vi ble mer synlige.

Daniel P
Daniel Johansen Total HMS AS, CEO

Vi tok kontakt med Thune for rådgivning rundt markedsføring i forbindelse med 2 nye nettbutikker vi har lansert. Formålet med kontakten var at nettbutikkene skulle bli synlige for kunder. Under møtet merket vi at Thune hadde gjort research på forhånd og visste dermed mye om oss, allerede i første møtet. Vi ble positivt overrasket da vi satte i gang, for vi så resultater svært raskt. Thune følger oss ofte opp på e-post og samtaler. Han sender rapporter og staker ut ny kurs når det er hensiktsmessig og mer innbringende for oss som firma.

Pasted File at March 2, 2020 10_26 AM
Glen A. Andersen Grossman AS, CEO

Hadde behov for å diskutere noen markedsførings grep for vårt selskap Bysheriffen.no. Fikk anbefalt Lars T. i Afectium AS. Han ga flere gode råd som vi skal bruke i tiden fremover.

Portrait—Steinar—Clean-Shot-Photography-13
Steinar Vadla Risa Vadla Trygghetsbyrå AS, CEO

Anbefales på det sterkeste. Eksperter på det de snakker om, rask og hurtig levering og lett å kommunisere med. Skal du øke salget på nett er dette veien å gå, og Afectium leverer.

Jørn-Erik Jacobsen
JØRN-ERIK JACOBSEN Nene Holding AS, CEO
KOM I KONTAKT

Kontakt oss

VÅR ADRESSE

Friends at Work, gründerhuset hi5, Storgaten 30-32
3126, Tønsberg.
kontor@afectium.no

to top button