Om oss

MISJON, HISTORIE & VISION
HISTORIE

Offensiv startup

Afectium AS har siden januar 2018 levert kvalitetssikrede digitale markedsføringsløsninger for økt salg og omsetning til små- og mellomstore bedrifter. Vår ekspertise omfatter systemer som bidrar til økt trafikk, flere leads og salg gjennom skreddersydde løsninger. Automatiserte prosesser bidrar til økt lønnsomhet for våre kunder. Sammen med våre klienter har vi bidratt til bredere eksponering og større engasjement knyttet til deres virksomhet.

Ekspertise innen digitale prosesser, samt gjennomføringsevne for høyere resultat er selve drivkraften som skiller oss fra våre konkurrenter. Som konsulentbyrå kan Afectium AS bistå med rådgivning innen fagfeltene; automatisering, leadsgenerering, digitalt salg og optimalisering av systemer. Ved behov bidrar vi med komplett gjennomføring av alle overnevnte tjenester.

Lars Christian Thune_1

En hilsen fra CEO:

"Økt konkurranse på digitale flater og raskt utvikling av ny teknologi gjør at selskaper er mer utsatt for konkurranse enn noen gang. Det er dette vi i Afectium AS jobber med, slik at vi kan skape et konkurransefortrinn for våre kunder." 

MISJON
Vi ligger i forkant
feature-img-2

Vi i Afectium AS er lidenskapelig opptatt av å hjelpe norske bedrifter med ekspansjon av deres virksomhet. Gjennom strategisk tilstedeværelse, aktiv synlighet og analytisk tilnærming skaper vi målbare resultater.

Som eksperter på området kjenner vi markedstrendene godt, noe som medfører at vi til enhver tid ligger i forkant. Dette resulterer i høy kvalitet i alle ledd av strategisk inbound markedsføring.

PORTEFØLJE
Noen av våre klienter
feature-img-4

For våre tidligere og nåværende klienter gjennomfører vi arbeid av ulikt omfang. Arbeid omfatter videoproduksjon, komplett konstruksjon av digital strategi, samt gjennomføring av dette. Vi ser frem til å hjelpe deg med å ta din digitale strategi til neste nivå!

ANBEFALINGER

Kundeomtaler

Lars Christian og Afectium AS har fungert som rådgiver for Møtebooking Norge AS i forbindelse med utarbeidelse av strategi på digitale plattformer. Lars Christian er svært kompetent innenfor faget sitt, og har vist en imponerende evne til å sette seg inn i vår målgruppe og behov.

alexander
Alexander Selheim Møtebooking Norge AS, CEO

Afectium marketing AS og Lars kom med flere gode idéer som vi har tenkt å bruke. Han hjalp oss med å skissere ut en tilpasset digital strategi og gjorde også digital annonsering, noe som medførte til at vi fikk flere salg.

Benjamin F2
Benjamin F. Andersen Pysjn AS. CEO

Vi har jobbet tett sammen med Lars Christian og Afectium gjennom en periode hvor vi blant annet fikk litt bistand og innspill til forbedret digital strategi samt effektiv annonsering på Facebook. Dette ga gode resultater og gjorde at vi ble mer synlige.

Daniel P
Daniel Johansen Total HMS AS, CEO

Vi tok kontakt med Thune for rådgivning rundt markedsføring i forbindelse med 2 nye nettbutikker vi har lansert. Formålet med kontakten var at nettbutikkene skulle bli synlige for kunder. Under møtet merket vi at Thune hadde gjort research på forhånd og visste dermed mye om oss, allerede i første møtet. Vi ble positivt overrasket da vi satte i gang, for vi så resultater svært raskt. Thune følger oss ofte opp på e-post og samtaler. Han sender rapporter og staker ut ny kurs når det er hensiktsmessig og mer innbringende for oss som firma.

Pasted File at March 2, 2020 10_26 AM
Glen A. Andersen Grossman AS, CEO

Hadde behov for å diskutere noen markedsførings grep for vårt selskap Bysheriffen.no. Fikk anbefalt Lars T. i Afectium AS. Han ga flere gode råd som vi skal bruke i tiden fremover.

Portrait—Steinar—Clean-Shot-Photography-13
Steinar Vadla Risa Vadla Trygghetsbyrå AS, CEO

Anbefales på det sterkeste. Eksperter på det de snakker om, rask og hurtig levering og lett å kommunisere med. Skal du øke salget på nett er dette veien å gå, og Afectium leverer.

Jørn-Erik Jacobsen
JØRN-ERIK JACOBSEN Nene Holding AS, CEO
KOM I KONTAKT

Kontakt oss

VÅR ADRESSE

Friends at Work, gründerhuset hi5, Storgaten 30-32
3126, Tønsberg.
kontor@afectium.no

to top button